Transoft Solutions

transoft_logo_321x188.pngTransoft Solutions je razvio set alata namenjenih analizi kretanja vozila, projektovanju parkinga, saobraćanica i saobraćajne signalizacije, raskrsnica i aerodroma.

 

Svaki od ovih alata sadrži zasebne module:

 

 

 

Enterijer - kuhinja

Projekat enterijera kuhinje u Rumi. Kuhinja je namenjena za mladi bračni par koji nam je uputio zahtev za rešenje njihove kuhinje. Neke od specifičnosti zahteva koje su imali su zadržavanje postojećeg frižidera i šporeta, kao i svih pločica. Projektom je predviđeno spuštanje bojlera ispod radne ploče, postavljanje ugradne slavine umesto postojeće zidne i prepravka instalacija za ugradnju mašine za pranje sudova.
Korpusi kuhinjskih elemenata su predviđeni od belog univera 18mm, a frontovi od lakiranog medijapana debljine 22mm. Radna površina je Kronospan-ova iverica debljine 38mm dezena Blonde Liberty Elm. U istom dezenu projektovana je i maska radijatora ispod prozora. Dekorativni elementi nalaze se u ponudi robne kuće Ikea. Predviđeno je uvođenje novog osvetljenja smeštenog u spušteni plafon, kao i direktnog LED osvetljenja iznad glavne radne površine.

 osnova 2