Uslovi prodaje programa

Kupljenu robu isporučujemo za 2-4 radna dana, a najkasnije radnih 14 dana od dana uplate celokupne sume na nas račun (u slučaju progeCAD-ovih programa, dok u slučaju programa ostalih proizvođača rok za isporuku zavisi od naših dobavljača).

Sve cene su date bez PDV-a u evrima ili dolarima i preračunavamo ih u dinare po kursu naše poslovne banke. Na taj iznos obračunavamo PDV.

Softver isporučujemo elektronski, putem linka za preuzimanje instalacije, a sve u zavisnosti od zahteva proizvođača programa. Račune, sertifikate i potvrde šaljemo poštom.

U sve navedene cene su uračunati troškovi isporuke poštom.

Za sve programe dajemo 30 dana za testiranje programa pre kupovine. Zbog toga i zbog poslovne politike proizvodjača, ne postoji mogućnost vraćanja kupljenih programa i naknadnih reklamacija.

Prodaja dozvola za upotrebu progeCAD programa se odvija prema uslovima iz korisničkog ugovora.

Tehnička podrška je obezbeđena preko sajtova proizvođača.

LIMIS doo Ruma ne snosi nikavu odgovornost za bilo koji oblik štete nastao korišćenjem programa koje ima u svojoj ponudi, niti bilo kog programa preuzetog sa našeg sajta.

Kupovinom programa ste prihvatili ove uslove prodaje programa.

Dizajn eneterijera

Dizajn enterijera podrazumeva kompletno unutrašnje uređenje objekta ili dela objekta. Kroz projekat enterijera predviđaju se elementi i raspored nameštaja, raspored pregradnih zidova, završna obrada podova, zidova i plafona, tip i raspored osvetljenja i raspored svih vrsta instalacija.
Zašto raditi projekat enterijera?
- Stručni saveti
Ako se odlučite da Vam isprojektujemo Vaš životni ili poslovni prostor, dobićete stručne savete od tima arhitekata koji će zajedno sa Vama kreirati udoban i prijatan prostor za život ili moderan i ozbiljan poslovni prostor. Naš tim arhitekata daće Vam savete kako da najbolje iskoristite prostor u zavisnosti od njegove namene. 
- Ušteda
Prilikom projektovanja enterijera mi za Vas izrađujemo fotorealistične rendere budućeg enterijera tako da još u toku projektovanja možete da vidite kako će Vaš novi prostor izgledati. Na taj način moguće je korigovati sve elemente u enterijeru, boje i materijale za završnu obradu površina. U toku projektovanja je moguće menjati i prilagođavati sve elemente sve dok ne budete potpuno zadovoljni. Na ovaj način ne postoji mogućnost da napravite investiciju u objekat kojim nećete biti zadovoljni.
- Nadzor na izvođenju radova
Nudimo Vam nadzor prilikom izvođenja svih radova u enterijeru, kako biste bili sigurni da će sve biti izvedeno baš onako kako smo to zamislili.