ESET NOD32 Antivirus

ESET-Endpoint-Antivirus.png

ESET Endpoint Antivirus

Eset Endpoint Antivirus je antivirusna i antispajver zaštita za firme svih veličina i profila, koje kupovinom licenci uživaju visok nivo sigurnosti i besplatnu tehničku podršku na srpskom jeziku. Eset antivirusni program koristi veoma napredne funkcionalnosti kao što su ESET Cloud tehnologija, kontrola uređaja i daljinska administracija klijenata. Antivirus

Eset Endpoint Antivirus – funkcionalnosti

⇒Antivirus ⇒Anti-Phishing ⇒Niski sistemski zahtevi ⇒Napredni skener

⇒Antispajver ⇒Udaljena administracija ⇒Sprečavanje ranjivosti ⇒Podrška za virtualizaciju

Eset Endpoint Antivirus – prednosti za IT

Zaštita računarskih mreža

Antivirusna i antispajver zaštitita računarskih mreža firme sa funkcijama za naprednu kontrolu uređaja, bez usporavanja sistema i sa nizom mogućnosti za prilagođavanje. ESET ThreatSense i ESET Cloud tehnologije skeniranja vam omogućavaju kontualnu zaštitu od zlonamernog softvera.

Daljinska administracija

Centralizovano nadgledanje cele mreže sa jednog mesta sa velikim brojem mogućnosti za prilagođavanje i izveštavanje daje administratoru savršen pregled nas sigurnošću mreže i jednostavno upravljanje svim ESET-ovim sigurnosnim rešenjima.

Brzina mreže i stabilnost

Ovo antivirusno rešenje čuva stabilnost i brzinu mrežnog protoka za kontinualan, nesmetan i pouzdan rad. Omogućena je raspodela izvršavanja zadataka kako bi se sprečilo preopterećenje mrežnih resursa i „antivirusna oluju“ na virtuelnim računarima sa dodatnim unapređenim opcijama za ažuriranje.

Izveštaji i datoteke evidencije

Napredni alati za nadgledanje i izveštavanje daju sveobuhvatan uvid u stanje sigurnosti. Osim toga, ESET Endpoint Antivirus nudi statistiku opterećenja servera i izvan vaše kompanije sa određivanjem kritičnih granica i prioriteta za obaveštenja.

Eset Endpoint Antivirus – tehnička podrška na srpskom jeziku

U toku perioda trajanja licence obezbeđena je besplatna tehnička podrška od strane tehničkog tima firme Extreme, koji pružaju pomoć u vezi sa impelmentacijom, prilagođavanjem rešenja postojećem sistemu i suočavanjem sa nastalim izazovima.

ESET-kucni-korisnici.png

ESET Smart Security

Internet sigurnost „sve u jednom“ za pokrivanje celog niza vektora napada. Sada uključuje i Anti-Theft koji pomaže u zaštiti od gubitka uređaja.

ESET NOD32Antivirus

Snažan i brz antivirus sa antispajver i anti-phishing tehnologijom za uklanjanje svih oblika online i offline pretnji.